Banner_behandelingen_Permanente-makeup

Permanente make-up

Hairstroke's
Weinig mensen worden geboren met perfecte wenkbrauwen. Ongelijk, te dun, te licht van kleur, noem maar op. Hier zijn allerlei tips en tricks voor, maar meestal niet effectief en van korte duur.
Hairstrokes biedt de perfecte oplossing. Een snelle en efficiënte methode waarbij pigmenten manueel, niet machinaal, worden ingekrast in de huid. Pigmenten zijn zorgvuldig samengesteld en bootsen de natuurlijke wenkbrauwkleuren na.

▪ altijd perfecte en natuurlijke wenkbrauwen
▪ geen tijdverlies met dagelijks tekenen en inkleuren
▪ na en tijdens sporten, zwemmen of sauna: geen make-up meer nodig!
▪ veilige techniek
▪ snel genezingsproces

Hairstrokes is een methode van semipermanente make-up. Doordat het pigment niet zo diep in de huid wordt gebracht als een tatoeage, vervaagt de kleur in verloop van de tijd. Het pigment wordt met een soort mesje, bestaande uit 12 fijne naaldjes, in de huid gebracht. Hierdoor kras je als het ware haartjes in de huid. Dit geeft een natuurlijk effect en de haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Het resultaat van de behandeling is ongeveer 1 tot 2 jaar. Daarna kan het weer bijgewerkt worden.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk:
▪ De wensen en verwachtingen worden besproken
▪ Er wordt gekeken welke wenkbrauw vorm er het beste bij u past
▪ De wenkbrauwen worden gemeten, gelijk gemaakt en bij getekend
▪ Pas als u helemaal tevreden bent met de ontworpen wenkbrauw kan de echte behandeling beginnen
▪ Er kan met een verdovingscreme gewerkt worden om de pijn te verminderen
▪ Met het mesje en de gekozen kleur pigment wordt de vorm van de wenkbrauw gekrast

Na de behandeling zijn de wenkbrauwen nog wat donkerder van kleur. Ook kunnen er kleine wondjes of korstjes ontstaan door het genezingsproces. Na ongeveer 1 tot 2 weken is dit weggetrokken. Pas dan is het echte resultaat zichtbaar. De nazorg van de wenkbrauwen is dan ook heel erg belangrijk. Na een aantal weken kan er een nabehandeling worden uitgevoerd. Het kan dat er door de korstjes wat pigment is mee gekomen tijdens het genezingsproces. Na 6 weken kunnen we een vervolg afspraak maken en kan dit worden bij gewerkt.

Is de behandeling pijnlijk?
De meningen zijn hier over verdeeld. Wat voor de één pijn is kan voor de anders als gevoelig worden ervaren. Doordat er met een verdovingscrème kan worden gewerkt, neem je wat van de pijn weg. Maar helemaal pijnloos is de behandeling niet. Tijdens de behandeling van het krassen kan de behandeling als pijnlijk worden ervaren maar zodra de behandeling klaar is, is de pijn ook verdwenen.

Vermijd de behandeling tijdens of bij:
▪ Zwangerschap
▪ Menstruatie
▪ Chemotherapie en 6 maanden nadien
▪ Diabetes
▪ Hemofilie
▪ 6 maanden na plastische chiurgie in het gezicht
▪ antibiotica
▪ huidkanker
▪ keloidevorming
▪ herpes
▪ Eczeem (op of rond het te behandelen gebied)
▪ Wondjes (op of rond het te behandelen gebied)

Voor de behandeling:
• Geen alcohol en drugs 48u voor de behandeling
• Bloedverdunners of pijnstillers 48u voor de behandeling (paracetamol mag) Secrets of Looks is in het bezit van een GGD vergunning. En voldoet aan alle door de GGD gestelde kwaliteits en hygiene eisen.