Banner_behandelingen_chemischepeeling-1

Chemische peeling

LOOkX lanceert de Derma effect miracle peel, de chemische AHA fruitzuren peeling die niet mag ontbreken in een salon die zich richt op optimale huidverbetering en zichtbare resultaten.
LOOkX Derma effect miracle peel is de meest intensieve chemische peeling in het LOOkX Skincare assortiment. En mag uitsluitend door de LOOkX huidexpert gebruikt worden.
Deze peeling is de perfecte manier om de huid versneld te vernieuwen en haar uitstraling te verbeteren.

Deze behandeling is zeer geschikt voor het professioneel behandelen van:

- Pigment- of ouderdomsvlekjes
- Fijne lijntjes en rimpels
- Een droge huid
- Oppervlakkige acné- littekens
- Rokershuid
- Verdikte huid
- Grauwe/doffe huid

De behandeling:

- Biedt een intensieve AHA peeling
- Dringt door tot in de dermis
- Werkt na de behandeling nog minstens 30 tot 60 minuten door
- Kan ingezet worden als kuur (4 tot 6 keer)
- Laat de pH zakken naar 3.0
- Bestaat voor 30% uit een cocktail van acids

Actieve Ingrediënten

Gepatenteerde tomatenstamcellen, beschermen de huid tegen vervuiling, vrije radicalen en vroegtijdige veroudering, verlengen de activiteit en levensduur van de huidcellen, en verstevigen de extracellulaire matrix.

Glycolic acid, is een alpha hydroxy acid die het intercellulaire cement oplost om overmatige verdikking, ofwel verhoorning van de huid tegen te gaan. Dode huidcellen worden opgelost en de poriën diep gereinigd, wat voor een verfijnde huidstructuur zorgt. Ook bevordert glycolzuur de opname van overige werkstoffen tot in de diepe huidlagen.

Malic acid, is een alpha hydroxy acid gewonnen uit appels en kersen. Het zorgt voor een beterevochthuishouding en bevordert de elasticiteit van de huid. Door het exfoliërende effect worden lijntjes minder diep, raakt de teint verhelderd en worden pigmentvlekjes lichter.

Lactic acid, is een alpha hydroxy acid die de pH van de huid reguleert voor een betere opname van actieve werkstoffen. Stimuleert de celvernieuwing, polijst de huid op milde wijze en heeft een hydraterende werking, waardoor droogtelijntjes worden aangepakt en de totale uitstraling van de huid verbeterd raakt: ze wordt frisser van kleur, egaler van teint en voelt zachter aan.