Banner_behandelingen_lookx_led2

LOOkX LED Masker

LOOkX Anti-ageing & Huidstructuur verbeterende LED mask
Je huid verjongen en verbeteren was nog nooit zo makkelijk!

LOOkX Anti-ageing & Huidstructuur verbeterende LED therapie
√ Minder lijntjes en rimpels
√ Vermindering van huidproblemen
√ Stevigere huid
√ Geeft de huidcellen meer energie
√ Strakkere huidcontouren
√ Goede werking tegen ontstekingen en acné
√ Gaat huidveroudering tegen
√ Huidvernieuwing en herstel

We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden, het liefst zónder veel pijn en moeite. Voor effectieve en aangename anti-ageing treatments en huidverbeterende behandelingen zit je bij Secrets of Looks goed. Ik bied behandelingen op basis van natuurlijk genezend LED licht, dat een rem zet op het huidverouderingsproces.

De anti-ageing & huid structuur verbeterende LED mask kuur bestaat uit:

1. Een intakegesprek (inclusief het bespreken van wensen & huidconditie meting)
2. Het maken van een voor-foto.
3. 4x of 6 x LOOkX Anti ageing &huid structuur verbeterende LED Mask behandeling -verdeeld over een periode van vier tot 6 weken.
4. Een evaluatiegesprek (inclusief resultaatbespreking)
5. Het maken en beoordelen van een na-foto.
Duurzaam verjongen
Rimpels, verslapping, fijne lijntjes… Bij het ouder worden daalt het energieniveau in de huidcellen en krijgen deze tekenen van veroudering vrij spel. Chirurgische ingrepen kunnen uitkomst bieden, maar pakken de oorzaak van het probleem niet aan. LED therapie, een nieuwe generatie fototherapie, doet dat wel. Deze technologie werd in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA en wordt tegenwoordig toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen. In de ruimte, maar ook in professionele salons. Neem het LOOkX Anti-ageing & Huidstructuur verbeterende LED mask. Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Denk aan de collageenaanmaak en het huideigen vermogen om werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. Regelmatige behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering en zorgt tegelijkertijd dat het huidige verouderingsproces flinke vertraging oploopt. Er wordt op een natuurlijke manier aan duurzame huidverbetering en –verjonging gewerkt met direct zichtbaar resultaat, en dat zonder het ongemak en de risico’s van plastische chirurgie en klassieke vormen van licht- en fototherapie (laser, cold laser, IPL). Geef je huid, haar energie volume en jonge uitstraling terug!

LOOkX Anti-ageing & Huidstructuur verbeterende LED therapie
√ Minder lijntjes en rimpels
√ Vermindering van huidproblemen
√ Stevigere huid
√ Geeft de huidcellen meer energie
√ Strakkere huidcontouren
√ Goede werking tegen ontstekingen en acné
√ Gaat huidveroudering tegen
√ Huidvernieuwing en herstel

Zie je met een losse LOOkX Anti-ageing & Huidstructuur verbeterde LED mask behandeling al snel effect, in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen geeft deze vorm van lichttherapie nog mooiere en snellere resultaten. Van een kuur bestaande uit 15 tot 30 minuten LED therapie in combinatie met een behandeling met fruitzuren kun je het volgende verwachten:
Behandeling 1. Een gehydrateerde huid met een egalere teint en een mooie glow
Behandeling 2. Zichtbaar minder fijne lijntjes
Behandeling 3. Zichtbaar meer volume
Behandeling 4. De huid ziet er voller, frisser en jeugdiger uit
Ik adviseer 2 tot 4 keer per jaar een kuur te volgen, aangevuld met elke 6 weken een onderhoudsbehandeling in combinatie met een anti-ageing treatment. Zie je graag nog meer resultaat? Deze kuur kan verlengd worden tot maximaal 12 openvolgende behandelingen voor een natuurlijk ‘facelift’ effect.

Voordelen van het LOOkX Anti-ageing LED mask therapie - Geschikt voor elke huidtype, en voor zowel vrouw als man
- De meest comfortabele en ontspannende anti-ageing behandeling op de markt, en bovendien volledig pijnloos
- Klinisch (door NASA) bewezen resultaat
- Bevat monochromatisch LED’S dat 100 keer meer energie af geeft aan de cellen.
- Omdat sprake is van ‘koud’ LED, wordt geen warme afgegeven in de cel en blijven ingrediënten intact en actief in de huid.

Contra-indicaties Als je onder behandeling van kanker bent (bestraling, chemokuur of anders) mag je niet worden behandeld met het LOOkX Anti-ageing LED mask.
Als je ontstekingen in het gelaat hebt, zoals een oogontsteking of kaakontsteking, mag je niet behandeld worden met het LOOkX Anti-ageing LED mask.
Als je de koorts hebt mag je niet behandeld worden met het LOOkX Anti- ageing LED mask.
Als je epilepsie hebt mag je alleen behandeld worden met het LOOkX Anti-ageing LED mask na overleg met je behandelend arts.
Bij twijfel over andere aandoeningen gebruikt ik het LOOkX Anti-ageing LED mask pas, als u om advies en goedkeuring heeft gevraagd aan de huisarts of behandelend arts.