Banner_behandelingen_lookx_skincare-1  

LOOkX Skincare

LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen: diep in de dermis, voor snelle huidverbeterende resultaten.

U kunt genieten van deze huidverbeterende gezichtsbehandelingen, speciaal afgestemd op de behoefte van uw huid. U mag dan ook de deskundigheid verwachten die nodig is voor een juiste aanpak voor een stralende en gezonde huid.

Meer informatie over LOOkX vind u hier.

45 minuten

Reinigings methode, peeling methode die exfolieert - vernieuwd- stimuleert- hydrateerd, verwijderen van onzuiverheden, epileren, serum & pill masker methode d.m.v. een op maat gemixte werkstoffen cocktail, dagelijkse verzorgings methode.
60 minuten

Reinigings methode, peeling methode die exfolieert- vernieuwd- stimuleert- hydrateerd, verwijderen van onzuiverheden, modeleren van de wenkbrauw, serum & pill masker methode d.m.v. een op maat gemixte werkstoffen cocktail, masker methode, dagelijkse verzorgings methode. Tijdens het inwerken van de peeling massage van de hoofdhuid. Tijdens het inwerken van het masker massage van de handen of korte massage schouders.
90 minuten

Voorafgaand aan de behandeling start ik met een ontspannende voetmassage. Reinigings methode, peeling methode die exfolieert-vernieuwd-stimuleert-hydrateerd, verwijderen van onzuiverheden, modeleren van de wenkbrauw, serum & pill masker methode d.m.v. een op maat gemixte werkstoffen cocktail, build-up & huidverbeterende massage methode van decolleté- schouders- nek en gelaat, masker methode, dagelijkse verzorgings methode. Tijdens het inwerken van de peeling massage van de hoofdhuid. Tijdens het inwerken van het masker massage van de handen.
Professioneel masker €10,00

Dit is een professioneel masker dat zijn resultaat 2 weken lang vast houd. Het masker is voor verschillende behandel opties verkrijgbaar.
LED masker €29.50

Meer informatie >