Wat klanten zeggen

Sandra Slaghuis
Oosthuizen

Je verstaat je vak!

Als zeer tevreden klant wil ik je laten weten hoe goed ik mij voel tijdens de behandelingen. De behandelingen zijn niet alleen ontspannend, maar hebben ook echt een goed effect. Mijn huid is echt aanzienlijk verbeterd! De service en je werkwijze zijn erg professioneel en van hoge kwaliteit. Je werkt met veel enthousiasme en passie! De salon is erg mooi en verzorgd. Ik kijk alweer uit naar onze volgende afspraak.

Marionne Giroldi
Egmond

Ondanks dat ik in Egmond woon, kom ik altijd naar deze salon. De accommodatie is gezellig en schoon. De behandelingen zijn vernieuwend en zeer prettig. Ik heb een rijpere huid en na de behandeling zie ik er weer stralend uit! Er zijn altijd weer nieuwe verbeterende producten of behandelingen te ontdekken. Simone is zeer goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan je altijd een gepast, eerlijk en goed advies geven!

Chariva Jongewaard
Oosterblokker

Ik ben al een aantal jaren een trouwe klant bij Secrets of Looks.

Altijd heerlijke behandelingen waar echt de tijd en aandacht voor je word genomen, en goed word gekeken naar wat je huid nodig heeft. Ik had altijd last van couprose en sinds ik de producten en de behandelingen van de salon gebruik is dit bijna weg. Naast de verbetering van mijn huid ben ik ook erg blij met de make-up tips die Simone mij geeft. Kortom echt een top salon voor iedereen een echte aanrader.

Jose Langereis
Oosthuizen

Ik ben zo blij met de gezichtbehandelingen huidverbetering, en nog meer met de permanente make-up van mijn wenkbrauwen. Ze zijn zo mooi geworden en heb leuke reactie ’s gekregen.

Madelin Mooijer
Oosthuizen

"Tijdens de behandeling merk je dat Simone kundig is. Ze vertelt altijd welke producten ze gebruikt en welke werkstoffen de producten bevatten."

Sinds mijn verhuizing naar Oosthuizen wilde ik graag een bezoekje brengen aan een lokale schoonheidsspecialist. Per toeval kwam ik in aanraking met Secrets of Looks.Het eerste contact verliep soepel en ik had er meteen een goed gevoel bij. De behandeling was heerlijk! Sindsdien ben ik een trouwe klant en kom ik regelmatig langs voor een gezichtsbehandeling.

Met allerlei vragen kan je bij haar terecht. Ze geeft eerlijk antwoord en advies. Dat stel ik erg op prijs. Simone is een rustige, leuke en vrolijke meid met een mooie salon aan huis. Ik raad iedereen aan om bij haar langs te gaan voor een van de behandelingen. Je krijgt er geen spijt van!

Lisa Barnhoorn
Oosthuizen

"Simone is erg professioneel en perfectionistisch in haar werk."

De eerste keer dat ik bij Simone langskwam om mijn wenkbrauwen te verven vond ik het best wel spannend omdat ik hier geen ervaring mee had. Maar zij stelde mij heel erg op mijn gemak, en zei dat het allemaal goed zou komen. Na de behandeling te hebben gehad vond ik het resultaat echt heel erg mooi! Simone is erg professioneel en perfectionistisch in haar werk. En ze is altijd in voor een gezellig praatje! Super tevreden!!

Marijke Reus
Oosthuizen

Elke 6 weken plan ik een behandeling in bij Secrets of Looks. Een heerlijk relax moment! Bij elk bezoek bekijkt Simone op nieuw de huid en naar aanleiding daarvan stelt zij een behandeling voor. Simone gaat professioneel en hygiënisch te werk. Daarbij beschikt zij over een flinke dosis parate kennis over haar producten en de werking hiervan. Een bezoek aan Secrets of Looks is rustgevend, maar ook gezellig!

"Ik kan Secrets of Looks aan iedereen aanraden!"

Corrie Jaarsma
Oosthuizen

Simone is gespecialiseerd in huidverbetering en al haar andere behandelingen, werkt met prachtige producten.

Het unieke aan de salon is, dat iedere klant persoonlijke aandacht krijgt.

Met de één op één behandelruimte, op een heerlijk verwarmde stoel, voel ik mij op mijn gemak en kom tot rust.
Ontspanning door een heerlijke massage en de uitgebreide behandeling, afgestemd op je huidtype en seizoenen, maken mijn avondje bij Secrets of Looks tot een feestje.

Zeker een aanrader!
Een bijzonder tevreden klant

Jan Henk Wijers
Oosthuizen

Ik ben ruim 2 jaar klant bij Secrets of Looks en dat ben ik tot volle tevredenheid.

Simone is iemand die eer in haar werk legt en haar klanten met een goed gevoel naar huis wil laten gaan. En dat doet ze door haar deskundigheid en vaardigheid. En ook door haar vriendelijkheid en haar keurig ingerichte salon. Wie wil weten hoe de producten die ze gebruikt, werken, krijgt deskundige uitleg. Wie dat niet zo boeit, en zo iemand ben ik, kan met haar een leuk gesprek voeren over vakanties of over serieuze zaken. Of, wat ook wel gebeurt, ze laat me wegdromen terwijl ze mijn hoofd, nek en schouders masseert. Ik vertrouw op haar vakkennis en laat de kennis over moisturization en hydratatie graag bij haar.

Ik merk dat die producten werken: een soepele huid waarin rimpels niet zo diep zijn als toen ik daar nog geen aandacht aan liet besteden.Afgezien van het epileren van enkele verdwaalde haartjes is het aangenaam om behandeld te worden in haar salon. Zelfs het waxen van mijn rug is me meegevallen. Dus dat mag ze voor de komende zomer herhalen.

"Bij Secrets of Looks stap ik met een goed gevoel uit de behandelstoel."

Daisy Brouwer
Midden-Beemster

Voordat ik bij Simone kwam had ik last van een onrustige huid wat bestond uit kleine pukkeltjes en littekentjes in mijn gezicht. Nadat er een huidanalyse is geweest kreeg ik crèmes mee specifiek voor mijn huidtype, en was zeer benieuwd naar het resultaat. In het begin werden de oneffenheden iets erger, maar dit trok ook snel weer weg en kreeg ik een egalere en rustigere huid ervoor terug.

"Ik ben erg blij met het resultaat en ga iedere keer met een tevreden gevoel naar huis als ik bij Simone ben geweest."

Sandra Veldhuis
Zwaag

Een mooie, natuurlijke set wimperextentions laten zetten. Erg blij mee! Dankjewel Simone

Ria Brands
West-beemster

Goede tips en tricks geleerd over de nieuwe make up trends van LOOkX met de workshop. Of het nu gaat over hairstrokes. Wimpers extensions. Een schoonheidsbehandeling. Of een masage. Simone laat je altijd stralend de deur uitgaan. Pure ontspanning. Je voelt je altijd welkom en neemt ook alle tijd. Een professionele schoonheidsspecialiste die blijft groeien door zichzelf altijd te blijven scholen. Een lieve prachtige meid die het goed doet. Dank je wel Simone.

"Goede tips en tricks geleerd over de nieuwe make up trends van LOOkX met de workshop."

Roo Lukken
Hoorn

"Alles is mogelijk"

Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Secrets of Looks. Een fijne, rustige salon met een mooie uitstraling. Ik kom hier 1x per maand voor de wimper extension behandeling, goeie kwaliteit en niet duur.
Maar ik kom graag bij de salon omdat Simone heel goed is in haar vak. Alles is (hoe ik het ervaar) mogelijk.

Jeanine Barends
Oosthuizen

Ik kom nu 2 jaar bij Secrets of Looks voor mijn wimpers en wenkbrauwen. Maar ook voor huid advies kom ik graag bij Simone.

Ik ben altijd zeer tevreden over mijn wimpers en wenkbrauwen en raad het ook zeker aan om eens langs te gaan in de salon.
Ook voor mijn huid kom ik bij Secrets of Looks, je krijgt altijd een goed en eerlijk advies wat het beste is voor jouw huid. Ik ben zeer tevreden met mijn resultaten na producten uit de salon.

Ik vind Simone erg klantvriendelijk en altijd goed bereikbaar om een afspraak te plannen. Kortom ik zou niet naar een andere salon willen!

"Ik ben altijd zeer tevreden"