Salon

Instituut Secrets of Looks bestaat sinds 31 oktober 2010. Uiteraard in het bezit van diploma's maar ik blijf mijzelf ontwikkelen, en mijn kennis verbreden door nieuwe opleidingen, trainingen en cursussen te volgen. Dat betekend dat u bij mij terecht kunt voor de nieuwste technieken, werkmethoden maar natuurlijk ook voor de nieuwste trend op het gebied van beauty en cosmetica.

In 2016 is Secrets of Looks genomineerd voor de beauty salon top 100, wat een eer alleen al om mee te mogen strijden met salons die heel wat jaren mee draaien en bestaan. Ik ben best trots dat ik mag vertellen dat Secrets of Looks is geëindigd op plaats 32.


Cadeaubon

Een geslaagd cadeau geven? Met de luxe cadeaubon van Sectrets of Looks geef je een heerlijke behandeling cadeau waar iedereen van kan genieten. De cadeaubon kan gekocht worden voor ieder gewenst bedrag en is onbeperkt houdbaar.

Ben je opzoek naar een ander leuk cadeau? Naast een cadeaubon bieden wij ook leuke ingepakte cadeau’s aan. Het is ook mogelijk om zelf een pakketje samen te stellen. Kom gerust langs, ik help je graag verder!