De perfecte wenkbrauwen binnen handbereik

Ik ben de eerste brow artist-specialist in Oosthuizen en daar ben ik best trots op!  

Perfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot absolute blikvangers! Of u nu voor een volle of een dun geëpileerde wenkbrauw kiest: met de speciale behandeling met N|EYE|S Brows producten zijn de perfecte wenkbrauwen binnen handbereik! Perfecte wenkbrauwen zorgen voor een verjonging van uw gehele gelaat en laten uw ogen meer spreken!

Een N|EYE|S Brows behandeling bestaat uit tien stappen en hierna heeft u die ideale wenkbrauwen! De basis van elke N|EYE|S behandeling is dat ik alleen werk met de eigen natuurlijke wenkbrauwen. Voor dit doel te behalen werk ik met verschillende technieken. Als aanvulling, maakte N|EYE|S Brows een combinatie met verzorgingsproducten, voor de styling van de wenkbrauwen.
Ja, ik als N|EYE|S Brows Artist kan ik een herstel behandelplan met u opstellen en zo langzaam uw wenkbrauwen in de gewenste vorm brengen. Het is bij een herstelbehandeling belangrijk om de wenkbrauwen de tijd te geven om terug te groeien en zelf niet zelf meer te epileren. Er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om de vorm langzaam te kunnen veranderen.
Ja natuurlijk, uw wenkbrauwen worden naar uw persoonlijke wens gestyled. Uw wenkbrauwen kunnen breed, smal, licht of juist donker, rond of hoekig worden gevormd. Ik als N|EYE|S Brows Artist zal samen met u de vorm bepalen, die aansluit bij uw wensen en gezichtsvorm.
Dat is grotendeels afhankelijk van de snelheid waarmee de haartjes groeien. Normaal is één behandeling per zes weken voldoende.

Het eindresultaat
Het eindresultaat is altijd afhankelijk van een aantal factoren, onder anderen de plaats van de natuurlijke wenkbrauwen, de dichtheid, groeifase en hoe vaak is er al (kapot) geëpileerd. Er kunnen meerdere vervolgbehandelingen nodig zijn om het gewenste eindresultaat te bereiken. Het kan helaas ook voorkomen dat de wenkbrauwen zodanig geëpileerd zijn in het verleden dat de haargroei niet meer is zoals deze zou moeten zijn en dan is het te behalen resultaat in mindere mate/tot geen resultaat.

Dan bied ik nog de oplossing om samen te kijken of we overgaan tot permanente make-up.

Mogelijke contra-indicaties:

  • Zonnebaden en zelfbruiners kort voor en tot 24 uur na de behandeling is af te raden.
  • Allergieën zijn op voorhand niet uit te sluiten.
  • Na een intensieve huid-peeling in 2 tot 4 weken voor de behandeling en/of bepaalde medicatie kan een allergische reactie sneller optreden.
  • Na de behandeling 72 uur géén peeling of sauna aan te raden
  • Volg altijd de aanwijzingen (na zorg) van uw styliste op.

Eindig met asymmetrische en geplukte wenkbrauwen!

De revolutionaire schoonheidsbehandeling is eindelijk in Nederland beland! Maar wat is er zo speciaal aan deze behandeling? Ik zal hier onder uitleggen wat er gebeurd met de nieuwe favoriete behandeling van de trendsetter!

Wie droomt er niet van perfect gevormde wenkbrauwen zoals Megan Fox of wat vollere wenkbrauwen als Emma Watson of Cara Delevingne?

Eerder was men met de wenkbrauwen naar de kapper gegaan of probeerde je het zelf, maar dat is verleden tijd! Tegenwoordig zijn er Brow Bars, in Nederland schieten deze als paddenstoelen uit de grond. In New York en Londen bestaan ​​deze winkels al heel lang en zijn ze een absolute trend en een succes. NEYES Brows is net zo goed een concept, een nieuwe vorm van perfect gestileerde wenkbrauwen. Ongeacht welk type wenkbrauw jij hebt. Met deze meerstaps procedure kun je je natuurlijke wenkbrauwen perfect stylen zonder eventueel permanente make-up of microblading als je dit nog niet wilt of aandurft.

Het geheel wordt in 10 stappen gedaan. Voordat de behandeling begint, vindt een er een intake plaats, waarin de wenkbrauwen worden onderzocht. Er wordt besproken, welke wensen je hebt, en in welke mate zijn ze haalbaar zijn. Van de kleur tot de vorm tot de stijl, de exacte ideeën worden besproken. Na het consult worden de wenkbrauwen eerst schoongemaakt, de juiste wenkbrauwkleur gemengd en vervolgens aangebracht. Zodra de wenkbrauwharen gekleurd zijn en dus al veel voller en dichter lijken te zijn, volgt de volgende stap: het meten! Hier wordt het gezicht gemeten met een draad, waardoor de exacte individuele wenkbrauwvorm wordt bepaald. Elk gezicht is anders, dus elke wenkbrauwvorm is uniek. Deze nieuwe, perfecte vorm wordt vooraf getekend en de bijbehorende contouren worden gewaxt. Daarna volgt de oosterse draadtechniek, die het resterende donzige haar volledig verwijdert en de wenkbrauw super strak maakt. Als er een haartje over blijft, wordt deze met een pincet verwijderd. Het grootste deel van de behandeling is nu voltooid.

Dan volgt de prachtige afsluitende finish met de verzorgende voor de styling van de wenkbrauwen om het resultaat te perfectioneren. De ontbrekende wenkbrauwhaartjes door bijvoorbeeld gaten worden met een speciaal Neyes Brow Me potlood en een Neyes Brow Powder getekend en opgevuld. Het resultaat wordt vast gelegd door de Neyes sealing-gel zitten. Dit geeft een bescherming voor 24 uur tot de reiniging en het is waterbestendig.

Een normale afspraak zou nu voorbij zijn.

Als u echter uw allereerste behandeling krijgt, kunt u nog kiezen voor een heel speciaal hulpmiddel voor uw huis: de geïndividualiseerde wenkbrauwsjabloon. Dit betekent dat de perfect voorgetekende nieuwe wenkbrauwen zijn gemarkeerd met een pen op een leeg sjabloon. Deze opgenomen wenkbrauwen worden vervolgens uitgesneden met een snijmes. De sjabloon is voorzien van elastiekjes zodat deze 's morgens gemakkelijk door de klant kan worden aangebracht. Dan volgt alleen de pen en het poeder de vorm volgens de sjabloon en klaar! Met weinig moeite zien de wenkbrauwen er elke dag identiek en perfect gestyled uit!

De gepersonaliseerde NEYES Brows stencil bespaart veel tijd en zenuwen tijdens de dagelijkse styling!

Het resultaat van de behandeling duurt ongeveer vier weken, omdat ingegroeide haartjes van vorm veranderen. Onmiddellijk na de behandeling mag binnen 24 uur geen peeling worden gebruikt en binnen 24 uur geen zelfbruiner. Bovendien moet sauna en zonnebaden worden vermeden voor de komende twee tot drie dagen.

De NEYES Brows-behandeling wordt ongeveer eens per maand uitgevoerd, omdat de wenkbrauwharen terug groeien en uiterlijk na zes weken weer in vorm moeten worden gebracht. In de tussentijd moet u zelf niet met een pincet knoeien, omdat dit contraproductief zou kunnen zijn, vooral met geplande groei! Als u dit niet snel genoeg kunt, kunt u wenkbrauw groeiserum gebruiken bijv. NEYES Brow Power.

Onze conclusie: een geweldige behandeling, die vooral geschikt is voor vrouwen die dromen van mooie wenkbrauwen, maar nog niet of geen permanente make-up of microblading willen gebruiken.