Secrets of Looks
Secrets of Looks
Een peeling is de perfecte manier om de huid versneld te vernieuwen en haar uitstraling te verbeteren.

Het resultaat van een peeling is een gladdere huid, gezondere huidskleur, betere en fijnere huidstructuur en een verbeterde hydratatie van de huid. Hierdoor zal de huid de werkstoffen uit verzorgingsproducten (crèmes, serums, maskers etc.) beter kunnen opnemen.

Heel veel voordelen dus.
Neem contact met me op en we bespreken jouw huidwensen.
Secrets of Looks
Secrets of Looks
Heb jij jouw after summer afspraak al gemaakt?

Ik raad je aan om je gezichtshuid ieder seizoen opnieuw te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen en daarmee ook jouw huidconditie en -behoefte. Daardoor kan het zijn dat je in de zomer andere producten nodig hebt dan in de winter.

Je kunt gemakkelijk een afspraak bij ons maken via de link in bio of neem telefonisch contact op.
Secrets of Looks
Secrets of Looks
4 tips after summer om jouw huid goed te verzorgen.

1. BLIJVEN SMEREN
Zon en zee hebben je huid uitgedroogd. Omdat je huid veel vocht verloren is, is het belangrijk ze opnieuw te hydrateren. Als je voor een crème met vitamine A kiest, heb je er meteen een anti-aging effect bij. Het antioxidant maakt de huid minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en remt bovendien het verouderingsproces. ‘s Avonds kies je best voor een crème op basis van vitamine C.

2. UV-FILTER ON TOP
We vergeten vaak ook na de vakantie onze huid te beschermen tegen de zon. Dat is belangrijk, want we worden elke dag opnieuw aan zonlicht blootgesteld! Daarom kies je best voor een crème met SPF.

3. Exfolieer REGELMATIG
Ongeveer één keer per week is voldoende. Door te exfoliëren verwijder je dode huidcellen waardoor je huid weer glad en schoon wordt. Hierdoor kunnen de verzorgende crèmes beter hun werk doen.

4. GEZONDE LEVENSSTIJL
Zomer voorbij: tijd voor discipline! Het is belangrijk om voldoende te slapen omdat je huid zich elke nacht vernieuwt. Let ook terug op je voeding. Fruit, groenten en noten staan vanaf nu weer elke dag op je menu. Door de vele vitaminen, mineralen en goede vetten helpen ze je huid na de zomer weer te herstellen.

Good luck!
Secrets of Looks
Secrets of Looks
Na de zomer kan je huid wel wat extra hydratatie gebruiken. Laten we beginnen met een huidverbeterende gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op de behoefte van uw huid.

Eenmaal thuis is het belangrijk dat je doorgaat met de juiste verzorgingsproducten. De verzorgende olien van Lookx zijn daar perfect voor en laten geen vettig laagje achter op de huid.

Time stop oil: de tijd terugdraaien is onmogelijk, de tijd vertragen niet. De luxe LOOkX Time stop oil garandeert je een strakkere en gladde huid. Deze fijne dry-oil verstevigt tot in de diepere huidlagen met drievoudige anti-ageing: verbetert de celontgiftingsprocessen, activeert de productie van hyaluronzuur en stimuleert de aanmaak van collageen.

Balance oil: LOOkX Balance oil brengt elke huid in balans! Kalmeert, herstelt, werkt anti-ageing en hydrateert. Bij dagelijks gebruik vormt de olie een beschermend schild op de huid, waardoor jouw huid minder gevoelig wordt voor schadelijke invloeden van buitenaf en stress van binnenuit.

Welke is jouw favoriet? Laat je door mij adviseren bij je volgende afspraak.
Secrets of Looks
Secrets of Looks
In de zomer heeft je huid het flink te verduren gehad. Ondanks dat een lekkere bruine teint fijn is, brengt het ook zonschade met zich mee zoals pigmentvlekken en huidveroudering.

Pigmentvlekken, ze zijn er in verschillende soorten. Zo heb je onder andere: melasma (zwangerschapsmasker), postinflammatoire hyperpigmentatie, sproetjes en pigmentatie door zonschade.

Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment, ook wel melanine genoemd. Pigment wordt aangemaakt door een enzym, ook wel tyrosinase genoemd. Vaak ontstaan pigmentvlekken door blootstelling aan zonlicht, maar ook hormonen en erfelijke gevoeligheid kunnen een rol spelen. Pigmentvlekken komen voor bij ieder huidtype en op elke leeftijd.

Heb jij last van pigmentatie en wilt je weten wat je hieraan kunt doen? Neem dan contact met me op en we kijken samen naar een behandeling.
Secrets of Looks
Secrets of Looks
Oosthuizen
Chemische Peelings het klinkt wat spannend misschien!

Maar dat is het niet, prachtige behandelingen die voor ontzettend veel doeleinden kan worden ingezet.

Een behandeling met een chemische peeling is erop gericht dat de bovenste huidlaag (dode huidcellen) gecontroleerd verwijderd wordt middels het aanwezige zuur. Door die oude cellen te verwijderen kan de huid zich herstellen met een boost aan nieuwe huidcellen tot gevolg. Dit resulteert in een gezonde en stralende huid!

Zo zijn er peelings van level 1 tot en met level 3. De sterkte is onder andere afhankelijk van het soort zuur, het percentage zuren en de ph waarde. De volgende indicaties kunnen met een peeling behandeld worden:
Acne 
Doffe huid
Grove huidstructuur 
Fijnerimpeltjes
Oppervlakkig pigment 
Lichtezonbeschadiging
Rokershuid
Roodheid
Rosacea 

Wil jij kennismaking met de chemische peelings, op dit moment staat er een fantastische kuur klaar van 3 behandelingen waarbij jij een behandelkit voor thuis cadeau krijgt ter waarde van €75,-

Wil jij meer weten? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

Liefs Simone 💜